Буржуйка сталева 8 мм на дровах.
На відміну від чавунної дров’яної печі-буржуйки для дачі сталева легша, зручніша у використанні та зберіганні. Сталь витримує високі навантаження, при нагріванні зберігає правильну форму та властивості, не виділяє шкідливих речовин. Сталева піч прослужить довго, збереже гарний вигляд, до того ж вона досить проста у догляді.
Має зручну конструкцію, завдяки якій її просто чистити від забруднень зсередини. Топка має дверцята, які щільно закриваються.
Піч-буржуйка опалювальна для дров – компактна металева конструкція, призначена для внутрішнього обігріву приміщень.
Особливості: має поворотну заслінку-шибер, що регулює тягу. Шибер розташований в оголовку димаря. Повертаючи ручку шибера, можна збільшувати або зменшувати переріз димового каналу і цим регулювати інтенсивність горіння в топці.
Площа для обігріву 30 м. кв.
Товщина металу 8 мм.
Переваги товару
Далеко не всі заміські будинки мають комунікації для звичайного газового опалення. Для дачі чудово підходить сталева буржуйка, вона досить компактна та економна, використовувати її просто. Купивши для дачі піч-буржуйку, власник забезпечить дім теплом, і для опалення йому не знадобиться додаткове обладнання та будь-які інші прилади.
Експлуатація печі
Тяга та доступ повітря, що впливає на інтенсивність горіння палива, регулюються відкриттям переднього переднього затвора. Занадто велика тяга призводить до перегріву печі та димоходу та значно скорочує термін служби. УВАГА! Тривалу експлуатацію печі з відкритим нижнім затвором заборонено. Дозволяється короткострокова експлуатація печі при підвищеній тязі для згоряння сажі, що призводить до очищення печі.
При прогріванні печі рекомендується тримати передній нижній затвор трохи відкритим для займання дров та підтримки стабільного процесу горіння. Після належного займання та прогріву печі слід закрити нижній затвор
Обслуговування печі
Сажу та попіл, які накопичуються в димових каналах печі, слід періодично видаляти, оскільки вони заважають теплопередачі.
Для забезпечення нормальної тяги слід регулярно чистити димар. Перед нагріванням печі завжди слід очищати дно від надлишку золи, щоб забезпечити належний доступ повітря через спеціальні отвори, що значно збільшить термін експлуатації виробу.
Характеристики | |
Вага | 37 кг |
Висота | 440 мм |
Діаметр | Труба під димар 110 мм |
Довжина | 320 мм |
Матеріал | Сталь, товщина 8 мм |
Ширина | 320 мм |